injector multiplier

Hondata installation questions / answers / issues.
Locked
Bakeoff
Posts: 21
Joined: Mon Dec 02, 2002 5:58 pm
Contact:

injector multiplier

Post by Bakeoff » Tue Apr 20, 2004 4:20 pm

I'm runnning an s200 with a p28 and 450cc injectors.
I'm just trying to get this running, so I can drive to get it tuned.

When I setup up the injector multiplier using the stock p28 maps (it's running a d16z6), and accounting for a slight increase in fuel pressure, I can get it to start up. In hondalogger it's showing about 8.8:1 A/F. It fouls the plugs within 5 minutes of driving. I've tried bumping the injector multiplier down a bit, bumping the timing up, etc, and I can't seem to get it to run right. It either starts and runs WAY rich and then bogs like a bitch, or it won't do more than chug and die.
I'm just looking for some ideas one what you guys have run for the multiplier with 450cc's to make sure it's not just that my plugs are fouled beyond recognition.

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8811
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Injectors

Post by Hondata » Wed Apr 21, 2004 8:53 am

Hondata

grndcont
Posts: 25
Joined: Mon Sep 15, 2003 6:02 pm
Location: seattle

Post by grndcont » Thu Apr 22, 2004 6:24 pm

is that because they are saturated (low impedence) injectors, or are they just shity?
'98 turbo gsr
'10 ducati

mnludedvr
Posts: 15
Joined: Thu Feb 12, 2004 4:31 pm
Location: MPLS, MN

Post by mnludedvr » Thu Apr 22, 2004 10:26 pm

it's working fine now!

Locked