romeditor4 tuning

ROM Editor 4 tuning software questions and answers.
Post Reply
bseriesluver
Posts: 14
Joined: Tue Oct 13, 2009 10:13 am

romeditor4 tuning

Post by bseriesluver »

i have hooked up everything and i ready to tune. i opened screen up and click to datalogging it shows most of the sensor except AF. AF not reading right. leave on lamda it shows 0, change to afr it shows 10.0:1. step on the gas pedal it starts moving but it stopped.
woul you help me please
thank you

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18405
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster »

What wideband are you using and how do you have it connected?

bseriesluver
Posts: 14
Joined: Tue Oct 13, 2009 10:13 am

Post by bseriesluver »

i am using innovate LM1 wideband, power hooked on, serial port hooked on, wideband sensor hooked on, i hooked analog output to d14 on computer side and ground

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18405
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster »

hooked on?

bseriesluver
Posts: 14
Joined: Tue Oct 13, 2009 10:13 am

Post by bseriesluver »

yes everything is plugging, analog out (there are 3 wires, ground, red, white). i plug white wire to d10, red wire to d14, black wire to ground. like i said it was reading but its not reading right, i stumped on the gas pedal it shown 10.0 but it shown 14.5 on lamda overlay at idle.

bseriesluver
Posts: 14
Joined: Tue Oct 13, 2009 10:13 am

Post by bseriesluver »

fixed
option setting
0-10 and 5-20 at lamda overlay, so everything works normally

Post Reply