Issue with selecting 4 bar MAP sensor in FlashPro manager

FlashPro questions & answers specific to the 2006-2011 Americas Civic Si
Locked
soxfan143
Posts: 216
Joined: Mon Nov 12, 2007 5:09 pm
Location: lynnfield MA

Issue with selecting 4 bar MAP sensor in FlashPro manager

Post by soxfan143 » Wed Jun 24, 2009 6:39 am

Hello Hondata. I'm having a problem selecting the 4 bar sensor asnd keeping it active after saving my calibration. Does the 4 bar actually have to be installed on the car and then have the ECU locked to it for it to be active or something? Because no matter what I do it keeps reverting back to the stock MAP sensor and will not save. Thanks.

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8811
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Post by Hondata » Wed Jun 24, 2009 6:42 am

No, it is a bug. I'll have a fix for you very shortly.
Hondata

soxfan143
Posts: 216
Joined: Mon Nov 12, 2007 5:09 pm
Location: lynnfield MA

Post by soxfan143 » Wed Jun 24, 2009 6:58 am

Hondata wrote:No, it is a bug. I'll have a fix for you very shortly.
Thank you Hondata.

Locked