no start with 4 bar map sensor

2012+ US/Canadian Civic Si / 2013+ ILX
Post Reply
redfg4si
Posts: 2
Joined: Sat Oct 28, 2017 7:32 pm

no start with 4 bar map sensor

Post by redfg4si » Sat Apr 21, 2018 5:58 pm

just installed cte supercharger with a hondata 4 bar map and with the 4 bar the car will crank fire once and not start. car will start with the sensor unplugged but idle high. with the stock sensor the car starts right up and drives fine. tired a brand new hondata 4 bar and the car will still not start.

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8686
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: no start with 4 bar map sensor

Post by Hondata » Sun Apr 22, 2018 9:16 pm

What does the sensor read with key on engine off?
Hondata

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17744
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: no start with 4 bar map sensor

Post by Spunkster » Mon Apr 23, 2018 9:48 am

What injectors are you using?

redfg4si
Posts: 2
Joined: Sat Oct 28, 2017 7:32 pm

Re: no start with 4 bar map sensor

Post by redfg4si » Mon Apr 23, 2018 7:50 pm

using 1000cc DeatschWerks injectors. will have to check what the sensor reads and get back to you, and do you mean the reading in flashpro or voltage?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17744
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: no start with 4 bar map sensor

Post by Spunkster » Tue Apr 24, 2018 10:18 am

the reading in FlashPro manager when datalogging.

Post Reply