Need help setting up

Adm_rsx
Posts: 25
Joined: Wed Oct 31, 2012 8:58 pm

Re: Need help setting up

Post by Adm_rsx » Wed Jan 02, 2013 6:11 pm

well I've got traction control working. but I still however still cannot view the datalog after taking one. any ideas as to why that is?

all I get is the downloading screen and once that goes away.... nothing....

thsnks

adam

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17931
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Need help setting up

Post by Spunkster » Thu Jan 03, 2013 5:46 pm

How exactly are you datalogging? Do you have both USB cables connected?

Adm_rsx
Posts: 25
Joined: Wed Oct 31, 2012 8:58 pm

Re: Need help setting up

Post by Adm_rsx » Thu Jan 03, 2013 5:53 pm

Spunkster wrote:How exactly are you datalogging? Do you have both USB cables connected?

I've got both the Ecu cable and TC cable plugged into the USB's and I'm datalogging from the TC manager.

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17931
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Need help setting up

Post by Spunkster » Thu Jan 03, 2013 5:57 pm

You need to datalog in the Smanager, Kamanager or FlashPRo manager software. The datalogs from the Traction control unit itself in the Traction control software will be very short and Super high resolution.

Adm_rsx
Posts: 25
Joined: Wed Oct 31, 2012 8:58 pm

Re: Need help setting up

Post by Adm_rsx » Thu Jan 03, 2013 6:00 pm

Spunkster wrote:You need to datalog in the Smanager, Kamanager or FlashPRo manager software. The datalogs from the Traction control unit itself in the Traction control software will be very short and Super high resolution.

So just like a normal datalog for tuning correct?

How would I veiw the TC portion of that log?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17931
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Need help setting up

Post by Spunkster » Fri Jan 04, 2013 10:26 am

Just look at the sensor list and you can also configure the graph to show the parameters you want to look at.

Adm_rsx
Posts: 25
Joined: Wed Oct 31, 2012 8:58 pm

Re: Need help setting up

Post by Adm_rsx » Fri Jan 04, 2013 10:31 am

Spunkster wrote:Just look at the sensor list and you can also configure the graph to show the parameters you want to look at.

Gotcha. Thank you, I see all the listings now and can make my own template. Thanks

Post Reply