Page 1 of 1

Issue with selecting 4 bar MAP sensor in FlashPro manager

Posted: Wed Jun 24, 2009 6:39 am
by soxfan143
Hello Hondata. I'm having a problem selecting the 4 bar sensor asnd keeping it active after saving my calibration. Does the 4 bar actually have to be installed on the car and then have the ECU locked to it for it to be active or something? Because no matter what I do it keeps reverting back to the stock MAP sensor and will not save. Thanks.

Posted: Wed Jun 24, 2009 6:42 am
by Hondata
No, it is a bug. I'll have a fix for you very shortly.

Posted: Wed Jun 24, 2009 6:58 am
by soxfan143
Hondata wrote:No, it is a bug. I'll have a fix for you very shortly.
Thank you Hondata.