Page 1 of 1

Something is very wrong with my s300

Posted: Wed Jun 19, 2019 7:26 pm
by Supertramp
Can anyone tell me what is happening in this data log I recorded at idle?
trevors lean datalogging0618.s3d
(516.41 KiB) Downloaded 28 times

Re: Something is very wrong with my s300

Posted: Thu Jun 20, 2019 9:06 am
by Spunkster
Please describe the issue you are referring to and include your calibration.

Re: Something is very wrong with my s300

Posted: Sat Jun 22, 2019 11:59 am
by Supertramp
This is a stock p28 ecu calibration with 450 injectors on a d16 z6 engine with high compression pistions. My first concern was adjusting afr, I've tried adding overall fuel trim (10, 20, 40, 60,) with no success, still lean. Now I'm trying to figure out what is going on with my graph, sensors, error codes, ect...

Re: Something is very wrong with my s300

Posted: Mon Jun 24, 2019 9:13 am
by Spunkster
What is the serial number that is on the s300 board inside the ECU?

From Help, About, what is the version of software you are using?

When did this problem start?

Re: Something is very wrong with my s300

Posted: Mon Jul 01, 2019 5:28 pm
by Supertramp
Version 1.4.5.0

S300-2545

I also realized my green led is flashing red. That would indicate I need the v3 upgrade??

Re: Something is very wrong with my s300

Posted: Tue Jul 02, 2019 9:10 am
by Spunkster
Your software is VERY out of date. Start by downloading the most recent version of software from the software section of the website and see if that allows you to upload and make changes.