S300 v3 full throttle shift

s300 and SManager software questions & answers
Post Reply
Listerofsmeg
Posts: 27
Joined: Fri Nov 18, 2011 8:14 am

S300 v3 full throttle shift

Post by Listerofsmeg » Wed Sep 07, 2016 1:15 pm

If this just an option that can be enabled without extra hardware?

I.e. if you select "always on" will it just kick in when the clutch is depressed just like launch control?

Apologies if this is a simpleton question.....
UK Time Attack EK Civic
B18 Turbo

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18025
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: S300 v3 full throttle shift

Post by Spunkster » Wed Sep 07, 2016 1:40 pm

You need a switch for this to work. It is the only way it will know to engage.

Listerofsmeg
Posts: 27
Joined: Fri Nov 18, 2011 8:14 am

Re: S300 v3 full throttle shift

Post by Listerofsmeg » Wed Sep 07, 2016 2:21 pm

ok thanks.
UK Time Attack EK Civic
B18 Turbo

Post Reply