Page 1 of 1

Lambda Overlay issues after re-install

Posted: Thu Jul 25, 2019 1:03 pm
by Juncura1
KPro Version 4
Serial Number: 41538
Firmware Version: 12.00
Software Version: 4.4.1.0

I recently had to reinstall the KManager software and my lambda overlay is not working. I'm 90% sure that I've replicated the previous settings, but I could be wrong. I've attached my calibration file.

Additionally, I'm using a wideband on ELD0

Re: Lambda Overlay issues after re-install

Posted: Thu Jul 25, 2019 1:30 pm
by Spunkster
The calibration has nothing to do with the lambda overlay. Make sure your overlay settings are all being met or it will not display.

Re: Lambda Overlay issues after re-install

Posted: Thu Jul 25, 2019 10:16 pm
by Juncura1
These are my latest settings and they are all being met. Last time, with the previous install, it would only work if I selected "Inches" even though all of my units were set to kPa. However, this time I've tried different settings and none of them have worked. What am I missing?

Re: Lambda Overlay issues after re-install

Posted: Fri Jul 26, 2019 5:57 am
by Hondata
Can you post a datalog as well?

Re: Lambda Overlay issues after re-install

Posted: Mon Jul 29, 2019 12:27 pm
by Juncura1
I got it working using the following settings. It's strange that it only wanted "Inches" when I have all of the units set to kPa (including the the General settings under "Options").
Lambda Overlay.png
Lambda Overlay.png (14.97 KiB) Viewed 525 times
I was also wondering about an issue I'm having with the top of my fuel graph being cutoff. I've tried several "new" calibrations and they all do the same thing. The only way to see the top lines is to 0 out the last cell of the first column. It's not a huge issue, but I thought I'd bring it to your attention.
Low Speed table cut.png
Low Speed table cut.png (84.34 KiB) Viewed 525 times
Low Speed table cut zero.png
Low Speed table cut zero.png (83.83 KiB) Viewed 525 times

Re: Lambda Overlay issues after re-install

Posted: Tue Jul 30, 2019 3:05 pm
by Spunkster
I have let our software engineer know about this.

Re: Lambda Overlay issues after re-install

Posted: Tue Jul 30, 2019 3:18 pm
by Hondata
Fixed for next release. Thank you.

Re: Lambda Overlay issues after re-install

Posted: Tue Jul 30, 2019 3:28 pm
by Juncura1
Hondata wrote:
Tue Jul 30, 2019 3:18 pm
Fixed for next release. Thank you.
Would there be a way to ghost the lambda overlay into the 2d graph so you could see the points and how they would affect the curve?

Re: Lambda Overlay issues after re-install

Posted: Tue Jul 30, 2019 6:20 pm
by Hondata
Not something that's going to happen for the next release, but we will note it down.