Search found 19425 matches

by Spunkster
Mon Dec 15, 2003 10:45 am
Forum: s100/s200
Topic: Hondata Heatshield
Replies: 14
Views: 5602

There is only a problem if you overheat your engine or blow a headgasket. This will probably happen on any engine, not just the d-series.
by Spunkster
Thu Dec 04, 2003 12:00 pm
Forum: s100/s200
Topic: ? rich AFR initially at idle
Replies: 1
Views: 1440

I think your wiring has somethign to do with the problem you are experiencing.
by Spunkster
Tue Nov 25, 2003 3:02 pm
Forum: s100/s200
Topic: converting from V3 to V2.5
Replies: 3
Views: 2061

after converting, go to the options and unchech the 3bar option and then recheck it. It should be fine now.
by Spunkster
Mon Nov 24, 2003 5:40 pm
Forum: HondaLogger Software
Topic: connection problem, flashing led when.. .
Replies: 6
Views: 5336

This is a know problems with Dell's. You will have to use a USB adapter in order to properly datalog. This has something to do with something strange that Dell has done with the serial port.
by Spunkster
Mon Nov 24, 2003 5:38 pm
Forum: s100/s200
Topic: AEM Wideband problem.
Replies: 21
Views: 24951

Unless you have the M200 hooked up wrong or it is defective then it should interface withthe Hondata perfectly. There is no need for any devices to modify signals.
by Spunkster
Mon Nov 24, 2003 5:31 pm
Forum: s100/s200
Topic: Autotune not Working?????????????
Replies: 2
Views: 2189

I know this is not supported, but I got the Autotune feature to work on my 87 Integra with vac advance (not even using timing tables) with a P28, using the exact instructions on the website. Make sure that your romulator is actually doing somethign by adjusting the idle speed and see if it changes. ...
by Spunkster
Thu Nov 20, 2003 12:14 pm
Forum: s100/s200
Topic: Possible Baro Sensor problem in V3.5.3
Replies: 1
Views: 1507

What is the code on your ecu? This sounds like a European ECU that does not have the black box near the EEPROM (baro sensor)
by Spunkster
Mon Nov 17, 2003 11:18 am
Forum: s100/s200
Topic: extreme psi 680cc/min injector q. dsm related
Replies: 1
Views: 1540

You need to ge tthe car to a Hondata tuner and get the car properly tuned on the dyno using a wideband.
by Spunkster
Tue Nov 11, 2003 12:35 pm
Forum: s100/s200
Topic: interface box randomly shutting off
Replies: 6
Views: 3570

Sounds like a wiring problem in the car that is cutting power to the ecu.
by Spunkster
Tue Nov 11, 2003 12:28 pm
Forum: s100/s200
Topic: ROM Editor doesn't "see" printer port
Replies: 1
Views: 1403

Look below that and you will see settings for Programmer. Even if it does not work for programming though just use the Pocket Programmer software.
by Spunkster
Thu Oct 16, 2003 4:51 pm
Forum: s100/s200
Topic: Hondata 2B in drag car...
Replies: 1
Views: 1495

You can do it either way.
by Spunkster
Wed Oct 15, 2003 4:52 pm
Forum: s100/s200
Topic: Hesitation @ 600mb
Replies: 6
Views: 3322

Try using a stock FPR at the stock pressure. Static fuel pressure should be measured at idle with the vac line disconnected from the FPR.
by Spunkster
Wed Oct 15, 2003 4:48 pm
Forum: s100/s200
Topic: FJO Wideband installation question
Replies: 2
Views: 1988

You can also find some helpful info at http://www.hondata.com/techwidebandtuning.html
by Spunkster
Wed Oct 15, 2003 4:46 pm
Forum: s100/s200
Topic: Voltage Fluctuation Problem
Replies: 10
Views: 4246

You can try this and see if it helps.

The wiring diagram can be found at http://www.hondata.com/techwiringgsr.html
by Spunkster
Wed Oct 15, 2003 4:44 pm
Forum: s100/s200
Topic: Installation complete but no dice!
Replies: 5
Views: 2762

Were you using saturated or peak and hold injectors and were you using a resistor box?