Search found 25 matches

by forryk
Mon Jul 22, 2019 10:58 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: k20 jumping ignition idle
Replies: 3
Views: 208

Re: k20 jumping ignition idle

So it dosen't matter how much i adjust ignition at idel?
by forryk
Mon Jul 22, 2019 10:07 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: k20 jumping ignition idle
Replies: 3
Views: 208

k20 jumping ignition idle

Hey guys,

I'm having some issues with my supercharged k20 EP3.
So basiclly the ignition jumps between 5-30* at idle it wont hold steady... So the car "sputters" backfires at idle.

I tried a known working set of coils and traced all wiring, no issues.
by forryk
Sun Apr 13, 2014 11:45 am
Forum: s300 / SManager
Topic: AFR issue D10 ELD
Replies: 2
Views: 974

AFR issue D10 ELD

Hey guys!

Have a AFR issue with my s300. I have the AEM uego connected to D10 and resistor cut in the ECU. Still the s300 wont read lower then 12.1 but the gauge shows 10-11. Any ideas how to fix this?
by forryk
Sat Mar 15, 2014 12:01 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Solid CEL no error code
Replies: 8
Views: 1236

Re: Solid CEL no error code

Can't you just sent a new latch? The right one this time...
by forryk
Sat Mar 15, 2014 9:15 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Solid CEL no error code
Replies: 8
Views: 1236

Re: Solid CEL no error code

Spunkster wrote:What dealer did you purchase this through?
My friend bought it for me when he was in US so i'm not rly sure... Rechecked the ECU today, it's not anything wrong with it or the socketing. As i told you before, it can be the AC373?
by forryk
Fri Mar 14, 2014 1:23 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Solid CEL no error code
Replies: 8
Views: 1236

Re: Solid CEL no error code

Have you tried the s300 on a different ECU? Are you sure it is on all the pins completely? It's not like there is that many Japanese ECU's around :/ It's not the ECU, as i wrote i removed J1 just to see if the ECU was the problem. Ye all pins are complete! Could it be the AC373 i bought local, sinc...
by forryk
Fri Mar 14, 2014 12:43 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Solid CEL no error code
Replies: 8
Views: 1236

Re: Solid CEL no error code

Spunkster wrote:Has J4 been removed? What is the serial number of the s300j? From Help, About, what is the version of software you are using?
J4 removed and transferred to J1. Serial no: S300J-2666. Using latest software and i can upload the calibration to the S300 but i get no datalog info.
by forryk
Fri Mar 14, 2014 11:56 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Solid CEL no error code
Replies: 8
Views: 1236

Solid CEL no error code

Hey! Recently bought a s300j for my P72J, sockeded it all up and when i turn the key i get a solid CEL light on the dash but no error codes in the Smanager. So i thought my ECU was bad and cut the J1 in the box to run stock and the car turned up to work just fine with no CEL. I’ve tried to resolder ...
by forryk
Tue Sep 10, 2013 9:53 am
Forum: s300 / SManager
Topic: B16 turbo, bumpy AFR.
Replies: 2
Views: 1103

Re: B16 turbo, bumpy AFR.

Didn't help, any other ideas?
by forryk
Fri Sep 06, 2013 10:45 am
Forum: s300 / SManager
Topic: B16 turbo, bumpy AFR.
Replies: 2
Views: 1103

B16 turbo, bumpy AFR.

Hey guys! I've almost done tuning my B16A2 turbo on E85. Thoe i can't get AFR's to stick, it's like the car is running in open loop all the time... I've tried everything but no changes. Running 12.5 psi atm. Spec: Stock B16A2 block Stock B16A2 head Skunk2 IM Skunk2 70mm TB 880cc injectors AEM FPR Wa...
by forryk
Sun Jun 23, 2013 9:46 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Datalog wont go lower then 12.1 AF
Replies: 5
Views: 1244

Re: Datalog wont go lower then 12.1 AF

AEM
by forryk
Mon Jun 03, 2013 10:15 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Datalog wont go lower then 12.1 AF
Replies: 5
Views: 1244

Re: Datalog wont go lower then 12.1 AF

Spunkster wrote:Have you removed the resistors as it says in the help file? http://www.hondata.com/help/smanager/wi ... ghtsub=d10
Dont have a US ECU. Got a european P30.
by forryk
Sun Jun 02, 2013 9:59 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Car Breaks Up
Replies: 5
Views: 1608

Re: Car Breaks Up

Got any datalog to watch?
by forryk
Sun Jun 02, 2013 9:24 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Car Breaks Up
Replies: 5
Views: 1608

Re: Car Breaks Up

Bad distributor?
by forryk
Sat Jun 01, 2013 11:33 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Datalog wont go lower then 12.1 AF
Replies: 5
Views: 1244

Datalog wont go lower then 12.1 AF

Hey! Tuned my car last weekend and i was supprised when the AEM wideband showed 10.5 and the datalog wouldn't go lower then 12.1 AF. The offset is set perfect in the car, AEM shows 14.7 and datalog shows 14.7. Also, i wonder why the ecu wont go from closed loop to open loop? The wideband is hooked u...