Search found 173 matches

by turbosi92
Sat May 24, 2008 6:43 am
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager file corrupt???
Replies: 21
Views: 7751

I now have it working correctly with version 8 of AVG... Simply downloading and installing the new version won't fix it though. You have to add an exception in the resident shield options... The update to version 8 is necessary though because version 7 does not have the option for allowing exceptio...
by turbosi92
Sat May 17, 2008 11:14 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Hondata 4 Bar Map Sensor
Replies: 16
Views: 8617

post the cal file as well.
by turbosi92
Tue May 13, 2008 4:59 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 with PLX error code D10 ELD
Replies: 4
Views: 2610

Yes i did cut the ELD wire, but did not disable ELD in the software.. I assumed that you have to keep it running to get a reading. I will diasable it and see if the error code goes away. On another note, in my search for a solution to this problem i came accross several posts where people have ment...
by turbosi92
Tue May 13, 2008 4:58 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Calibrating NTK AFX to work with Hondata Datalogging
Replies: 7
Views: 3530

darknight wrote:When you hook up the 0-5v output from the wideband meter the ELD on the hondata,
do you have to "disable ELD" in the parameters?

Also do you have to remove resistors (R136,R138)?
Yes, disable it.

I'd recommend it.
by turbosi92
Sun May 11, 2008 10:56 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 with PLX error code D10 ELD
Replies: 4
Views: 2610

Did you disable ELD in the software?
Did you make sure you CUT the ELD wire and not splice the wideband wire into it? You must the ELD completely then wire your wideband directly in.

post a cal.
by turbosi92
Sat May 10, 2008 7:42 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Calibrating NTK AFX to work with Hondata Datalogging
Replies: 7
Views: 3530

C_Rock77 wrote:So...you're saying the stock O2 sensor input can't handle 0-5V input?
correct, use the ELD
by turbosi92
Mon Apr 28, 2008 8:04 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager file corrupt???
Replies: 21
Views: 7751

ITR 1102 wrote:I am on XP as well. It did not pick it up immediately, but as soon as I tried to open SManager the first time it did not like it.
Hmm, interesting. It's nice in the 8 version you can now add where in 7 you could not.
by turbosi92
Mon Apr 28, 2008 8:00 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager file corrupt???
Replies: 21
Views: 7751

I have confirmed that the new version fixes this issue on both of my PC's. Download 8 here. http://www.download.com/AVG-Anti-Virus-Free-Edition/3000-2239_4-10320142.html?part=dl-AVGAntiVir&subj=dl&tag=button or here http://www.grisoft.cz/filedir/inst/avg_free_stf_en_8_100a1295.exe I now have it wor...
by turbosi92
Mon Apr 28, 2008 5:05 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager file corrupt???
Replies: 21
Views: 7751

I have confirmed that the new version fixes this issue on both of my PC's.

Download 8 here.

http://www.download.com/AVG-Anti-Virus- ... tag=button

or here

http://www.grisoft.cz/filedir/inst/avg_ ... 0a1295.exe
by turbosi92
Mon Apr 07, 2008 3:28 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: 4 bar map sensor
Replies: 2
Views: 1243

Re: 4 bar map sensor

albastiki wrote:Hi there, does any one know the proper scaler and offset for the hondata 4 bar? thanks
Its a preset in the software. You most likely don't have the new version. Make sure you check for updates.
by turbosi92
Sun Mar 09, 2008 2:04 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Idle Problem
Replies: 4
Views: 1761

eikki wrote:Now tried original MAP sensor and everything works. So there is the problem.

What settungs must i use for GM 3 bar sensor?
The motec sensor should be a good start. Check the wiring as well on the 3 bar.
by turbosi92
Sun Mar 09, 2008 12:57 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Idle Problem
Replies: 4
Views: 1761

Re: Idle Problem

Hello My car won't idle. I must hold the gas pedal then everything is fine. If i let off then it dies. motor b18c6, CR 8.9, 750cc injectors, sc6152sp turbo gm 3 bar I don't understand what would be the problem. Try turning down your overall fuel trim. move the iac duty cycle to just above "normal"....
by turbosi92
Sun Feb 24, 2008 6:55 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: omni 4 bar map sensor
Replies: 2
Views: 1635

Re: omni 4 bar map sensor

4thGEN wrote:has anybody used the omni 4 bar on the s300? or will it even work? thanks.
Its the same as this one.
http://www.hondata.com/4barmap.html

furthermore, it's a pre-selected sensor in the sensor list.
by turbosi92
Tue Jan 15, 2008 9:33 am
Forum: s300 / SManager
Topic: wideband set up need help
Replies: 4
Views: 2197

PLease post what you did.
by turbosi92
Mon Jul 30, 2007 4:38 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Hondata not reading wideband via ELD
Replies: 22
Views: 9518

ocase22 wrote:
Spunkster wrote:What ecu are you using? Have you changed the settings in the software?
He said he cut the ELD wire, does that mean he still needs to disable ELD in Smanager? I would assume not just checking..
Yes, you MUST disable it in the software.