Search found 25 matches

by grndcont
Wed Jan 20, 2010 11:47 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: new to s300, tuning weird.
Replies: 14
Views: 4002

also, i had the injectors set at 750cc, they are actually 725's.
by grndcont
Sat Jan 16, 2010 10:12 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: new to s300, tuning weird.
Replies: 14
Views: 4002

fixed the lightswitch throttle at low vac. minumum tps was @4%.
by grndcont
Thu Jan 14, 2010 9:32 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: new to s300, tuning weird.
Replies: 14
Views: 4002

on this one i hit about 8 psi and ran it to about 7k, but the map log looks weird.

i'm going to take the car to a tuner so i dont waste anymore of your time, but i just thought you might be intrested in this and meaby be able to shed some light.

thanks!
by grndcont
Thu Jan 14, 2010 9:27 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: new to s300, tuning weird.
Replies: 14
Views: 4002

did some more driving/tuning. this datalog is about 2min long. just easy acceleration. whats weird is at 1:30 and 1:45 i lightly let off the gas and the car just hits a wall. it's like a on off switch, i messed with the tip in fuel, but it seams to have more to do with the closing of the throttle.
by grndcont
Wed Jan 13, 2010 10:14 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: new to s300, tuning weird.
Replies: 14
Views: 4002

Spunkster, that is correct. this was done at idle with no throttle input. Fly_n, yes, i removed the resistor box. my o2 set up is a stock for narrow input, and a AEM unit for wideband input. i will put up a longer datalog this weekend. no, i do not know for sure the fuel press, i just put 43.5 as a ...
by grndcont
Mon Jan 11, 2010 7:41 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: new to s300, tuning weird.
Replies: 14
Views: 4002

any ideas?
by grndcont
Sat Jan 09, 2010 7:08 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: new to s300, tuning weird.
Replies: 14
Views: 4002

got that datlog. at 20 seconds i switched to closed loop, at 40 seconds i switched back.
by grndcont
Tue Jan 05, 2010 8:17 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: new to s300, tuning weird.
Replies: 14
Views: 4002

ok. thanks for the look. i will run the car again this weekend and record a data log, then post it. thanks again for your time.
by grndcont
Mon Jan 04, 2010 8:09 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: new to s300, tuning weird.
Replies: 14
Views: 4002

oops, sorry. i dont have a datalog of the problem, but like i said it runs good in closed loop (just idel, havent driven her yet), but if i switch to open loop for tuning, it goes way rich 10:1. this is on a '98 gsr with a built 9:1 b18c1 gt3076. walbro 255 lp pump, bosch 750cc saturated injectors. ...
by grndcont
Sat Jan 02, 2010 7:06 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: new to s300, tuning weird.
Replies: 14
Views: 4002

well i got it running better now. idel is at 850rpm, vac is at -20, a/f is right at 15:1, EGT is at 600, and oil is at 20psi. also the throttle response is back to normal. what i did was increase the low cam fuel table values and corrispondingly raised my injector size value back to 750. i can get i...
by grndcont
Sat Jan 02, 2010 7:02 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: new to s300, tuning weird.
Replies: 14
Views: 4002

new to s300, tuning weird.

so, i made some changes to the car and now (big surprise) it's not running right. this is on a built 9:1 b18c1, the ignition timing is right on, i am starting with base maps. the changes were: new turbo gt3000 - not a factor (still tuning idel) s300 upgrade from s200 id750 upgrade from dsm 450's rew...
by grndcont
Sun Jun 14, 2009 4:56 am
Forum: S300 Calibrations
Topic: want others opinion on my tune
Replies: 3
Views: 2950

i know your 10:1, but doesnt your timing seem a bit soft?
by grndcont
Sun Apr 26, 2009 8:29 pm
Forum: Non-Hondata
Topic: virus warning
Replies: 1
Views: 2150

virus warning

i keep getting a virus warning when i try to down load s-manager from your site. i've done this in the past with the same virus scanner and didnt have a problum. somthing may be infected.
by grndcont
Thu Mar 19, 2009 2:45 am
Forum: Romeditor 4 Software
Topic: can't burn map to chip.
Replies: 14
Views: 15605

still working on the tune in my off time ( navy keeps us busy ). last dyno was 243 whp @ 7 psi. going to install a performer x intake mani and a type-r cam next weekend and re-tune. might buy the s300 after deployment, wish i would of just bought it in the first place...like you said.
by grndcont
Sun Jan 18, 2009 10:17 pm
Forum: Romeditor 4 Software
Topic: can't burn map to chip.
Replies: 14
Views: 15605

everything works now. road tested the car today. thanks for all the help. if you have any time, heres the map, maybe you could tell me what you think.