Search found 7 matches

by Kraz_13
Sun Apr 27, 2008 5:46 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: Help, need a GSR Pro1 Basemap
Replies: 8
Views: 6154

Help, need a GSR Pro1 Basemap

Hey guys, i just finished my swap and i haven't been able to find a basemap to run it right. Anyone have something that could help me?

GSR 81.5mm
Pro1 cams + valvetrain
12.5:1 compression


Im going to the local tuner to grab a basemap one of these days but i just need one badly right now.

Thanks.
by Kraz_13
Mon Apr 21, 2008 9:03 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: A few problems.
Replies: 6
Views: 2414

Well i thought i'd update with the result. The s300 was bad, sent it in the my dealer who sent it to Hondata and it was replaced. The new unit is now in my possesion from a few days ago and it works flawlessly with no issues at all. Datalogs forever without any lag. Thanks Hondata for excellent cust...
by Kraz_13
Thu Mar 06, 2008 7:39 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: A few problems.
Replies: 6
Views: 2414

Ok Update: -i tried my friends laptop which is a Gateway....and sameeee thing. :cry: Any more ideas or suggestions, im really frustrated now and don't know what else i can try. My next step is give my local tuner(s) a call and see what they say and maybe have them try with their laptop thats known t...
by Kraz_13
Wed Mar 05, 2008 1:43 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: red light on s300, datalogging stops after 10 minutes
Replies: 12
Views: 4416

Also what laptop...theother thread is mine but im using proper plugs and everything.

So far the last thing im gonna try is another laptop tmrw at work.
by Kraz_13
Mon Mar 03, 2008 5:26 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: A few problems.
Replies: 6
Views: 2414

Im using NGK BKR6EIX-11 . OEM cap, OEM rotor (installed a few months ago), NGK wires.

So far the only thing i really haven't tried is using another laptop. Both my dad and I have Dell laptops, tmrw at work im going to try using my friends laptop.
by Kraz_13
Sun Mar 02, 2008 2:57 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: A few problems.
Replies: 6
Views: 2414

Well i did some more testing today... -I cleaned the themostat grounding point...it was corroded, after cleaning no improvement was noticed. Still freezes in under 10 min. -Then i proceeded to try using hte laptop with a inverter...same thing. Tried again on battery same thing. -I also tried datalog...
by Kraz_13
Fri Feb 29, 2008 8:46 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: A few problems.
Replies: 6
Views: 2414

A few problems.

Hi guys, i just recieved my Hondata S300 a few days ago, its installed in a P72 ecu. I have everything installed and running properly for the most part. So on we go to my questions/problems. 1) The SManager connects to the ECU, it also datalogs no problem...but it freezes and doesn't do anything aft...