Search found 19 matches

by jdmvtec93
Thu Oct 03, 2013 11:25 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: stock knock control logic
Replies: 2
Views: 2036

stock knock control logic

if I check the stock knock control logic in the Knock and TPS parameters get rid of my knocks??? do I have to re-tune?? Will it affect my current tune??

stock K20
ITR cams
ITR Manifold
DCRH
AEM Intake
Kpro
by jdmvtec93
Mon Jul 05, 2010 1:58 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Kpro and inmobilizer
Replies: 5
Views: 1586

Spunkster wrote:There has to be a sticker with the model number on the side of the ECU.


ok

37820-prb-a05

2068-506714
by jdmvtec93
Wed Feb 24, 2010 5:15 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Kpro and inmobilizer
Replies: 5
Views: 1586

there is no code just when i enable the immobilizer the car wont start.

one thing i did was to try to download the calibration that was on the ECU to my laptop, because before that it was working ok.
by jdmvtec93
Mon Feb 22, 2010 6:00 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Kpro and inmobilizer
Replies: 5
Views: 1586

Kpro and inmobilizer

i have my original ECU with kpro, i loaded a calibration and the inmobilizer dont want to work. as soon as i enable the inmobilizer the car wont start (ECU, Key and Switch are Original)

What should i do?
by jdmvtec93
Fri Jan 22, 2010 10:21 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: K pro Kmanager Manual
Replies: 1
Views: 1327

K pro Kmanager Manual

Where can i find a PDF file of K pro Kmanager Manual?
by jdmvtec93
Mon Mar 12, 2007 2:09 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Problem when datalogin goes offline
Replies: 21
Views: 7283

ok i just recieve the USB cable that Hondata supplies, and it work great!!!!!

thanks for the support
by jdmvtec93
Mon Feb 19, 2007 4:41 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: P0420 What could it be?
Replies: 3
Views: 1381

ok i am runing a Jackson Racing race header.

do i have to disable the obd11 option?
by jdmvtec93
Sun Feb 18, 2007 4:24 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: P0420 What could it be?
Replies: 3
Views: 1381

P0420 What could it be?

Says
P0420 Catalyst System Efficiency Below Threshold

What could be the problem that causes this code?
by jdmvtec93
Tue Feb 13, 2007 5:16 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Problem when datalogin goes offline
Replies: 21
Views: 7283

Rensoyka

can you get an internet address so i can see that cable, because i don't know which one is it.
by jdmvtec93
Mon Feb 12, 2007 6:12 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Problem when datalogin goes offline
Replies: 21
Views: 7283

any update Hondata?
by jdmvtec93
Sat Feb 10, 2007 8:00 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: cel comes on during warm-up
Replies: 24
Views: 8201

thats the same problem i have, and i am using OEM spark plugs.

i think its the K-Pro, beacause i installed mine on a friends car and its does the same.
by jdmvtec93
Sat Feb 10, 2007 7:55 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Problem when datalogin goes offline
Replies: 21
Views: 7283

I test my k-pro today in my frien RSX-S and it stills goes offline when the car is on, and i test his k-pro in my car and it works great. so defenetly ist the k-pro. What do you think it can be?

that k-pro i bought it from a friend,
can i send it to you to check it?
how much will it cost?
by jdmvtec93
Tue Feb 06, 2007 11:27 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Problem when datalogin goes offline
Replies: 21
Views: 7283

i have made all what you said about taking the grounds and sand them to bare metal and the problem its there. i have a factory radio and i dont have any other accessory other than factory fog lights and JDM HID headlights. i will check if my k-pro does the same in my friend RSX-S.
by jdmvtec93
Tue Feb 06, 2007 5:38 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Problem when datalogin goes offline
Replies: 21
Views: 7283

ok i have AEM V2, throtle by-passed, Jackson Racing Header, Spoon N1 exhaust, IMG with ground relocated, additional grounds and k-pro.
by jdmvtec93
Mon Feb 05, 2007 3:43 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Problem when datalogin goes offline
Replies: 21
Views: 7283

ok, i change my usb cable for a better one, i also add a set of ground wires, but the problem is not resolve, i am starting to worry and thiking that its the k-pro ecu.

any suggestions?