Search found 13 matches

by viper066384
Fri Apr 18, 2008 1:34 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: car wont start right to rich fouls plugs everytime
Replies: 1
Views: 1293

car wont start right to rich fouls plugs everytime

every time i start my car i have to race the engine to 3500 rpms till warm or my plugs will foul this all started to happen after i loaded the new hondata software ive been trying to tune it out but no luck yet its been about two months and cant get it to start up and i ive had it running 2 years wi...
by viper066384
Wed Aug 22, 2007 11:39 am
Forum: Non-Hondata
Topic: turbo coolant lines
Replies: 2
Views: 3412

turbo coolant lines

wondering how to hook up the coolant lines to a turbo on a b18c1 Gsr help please
by viper066384
Sun Jun 17, 2007 2:20 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: Need a map for 1000cc injector
Replies: 9
Views: 8012

whats done

b18c1 sleeved bored to a 2.0 cp pistons 9 to 1 compression full race head stock cams pump gas 93 or 94 t70 turbo 3 inch all the way back
by viper066384
Tue May 29, 2007 12:42 pm
Forum: Non-Hondata
Topic: misfire but why
Replies: 0
Views: 2219

misfire but why

have a 94 gsr with everything imaginable ran for about 4 months with no problems then a mis here and there and got worse so i repalce the pump not it then i replace the ignition with full msd setup not it then a new turbo cause i had oil spraying from my blow off valve not it, has any one had any pr...
by viper066384
Sun Apr 22, 2007 4:37 pm
Forum: Non-Hondata
Topic: pcv system
Replies: 0
Views: 2263

pcv system

gsr integra does any one or has any one changed there pcv system after turboing there honda and how what did the do with the system on the back of the block
by viper066384
Sun Apr 22, 2007 1:27 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: 6k mis fire trouble????
Replies: 1
Views: 1638

6k mis fire trouble????

i have changed nothing on my car and was running great but slowly getting worse it is starting to misfir at 6k not detonation cause that wouldn't progressivly get worse but every time i take it out it gets worse so i have bad oil seals on my turbo im sure there gone i got oil every where in my charg...
by viper066384
Tue Mar 13, 2007 3:36 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: plx m300 problems
Replies: 3
Views: 2118

checked and rechecked before i even posted still really slow works but slow .
by viper066384
Sat Mar 10, 2007 1:22 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: plx m300 problems
Replies: 3
Views: 2118

plx m300 problems

i got the plx about a month ago and hooked it up to my o2 and my wide band line to the ELD it worked fine for the month and the plx still works fine i think but when data logging the plx wide band is changing much more then in the data log. the data log will stay still but the plx will move alot unt...
by viper066384
Fri Jan 19, 2007 7:21 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: 1000cc map only 15psi 2.0L gsr
Replies: 7
Views: 7805

the map is set to 5 bar if anyone downloads

the map is set to 5 bar if anyone needs to change it
by viper066384
Fri Jan 19, 2007 7:20 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: 1000cc map only 15psi 2.0L gsr
Replies: 7
Views: 7805

1000cc map only 15psi 2.0L gsr

good cold start on 1000cc plenty of power and a little conservative
by viper066384
Sun Jan 14, 2007 1:57 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: Need a map for 1000cc injector
Replies: 9
Views: 8012

1000 cc map

only running 18 psi right now but will start and runs great on this map
by viper066384
Sat Dec 23, 2006 8:42 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: big power loss at 6k
Replies: 5
Views: 3080

fiqured it out not tunning or vtec who would of guessed that there was a short in the vss and that would cuase all these problems now with the 1000cc injectors and 20psi this thing is nuts.
by viper066384
Fri Dec 22, 2006 5:40 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: big power loss at 6k
Replies: 5
Views: 3080

big power loss at 6k

I just built my car b18c1 the whole deal a 2.0 gsr i drove it for four days and was fine at 4 psi even had a traction issue, but i went to lean it out one day by adjusting overall fuel trim -10% the car died instantly so i put it back and still nothing i uploaded the stock p27 and and change it back...