Search found 17 matches

by Bakeoff
Fri May 02, 2008 11:38 am
Forum: Romeditor 4 Software
Topic: RE4 confusion...
Replies: 5
Views: 10178

The description of RE4 on the website is very vague... Will it still support the G sensor?
by Bakeoff
Thu May 01, 2008 10:54 am
Forum: Romeditor 4 Software
Topic: RE4 confusion...
Replies: 5
Views: 10178

RE4 confusion...

Currently I'm running an S200 with EVERY option. 3 step, G sensor, boost, datalogging, etc. I'm using RE3 with a Baxtronix pocket Romulator, a serial cable going to the blue box, and a serial to usb (radioshack brand) between the laptop and emulator. Do I still need to get the Hondata specific usb c...
by Bakeoff
Wed Jul 18, 2007 6:32 am
Forum: s100/s200
Topic: Interesting problem
Replies: 3
Views: 3164

So, yes, I was retarded. Added two ground wires and she popped right over... Stupid... :oops:
by Bakeoff
Tue Jul 17, 2007 1:55 pm
Forum: s100/s200
Topic: Interesting problem
Replies: 3
Views: 3164

After hours in the garage last night, I gave up. Today, my roommate called me at work and said he found some wire for me to use for the new ground wires I wanted to make... GROUND WIRES!!!! So, I'm sitting in my cubical at work, itching to get home to put a friggen ground wire on the motor to test i...
by Bakeoff
Mon Jul 16, 2007 9:19 pm
Forum: s100/s200
Topic: Interesting problem
Replies: 3
Views: 3164

Interesting problem

I was running an S200 using a romulator on my 93 del sol for a couple years. Setup worked great with the p28. Just had to change the battery once. So, I rebuilt the engine, threw in some 680 injectors, removed the resistor box wiring from the old 450 injectors. threw the battery back in and I'm not ...
by Bakeoff
Sat Oct 09, 2004 9:23 am
Forum: s100/s200
Topic: cutting somewhere....
Replies: 0
Views: 1047

cutting somewhere....

I'm running an S200 with my boost cut at 20psi, while spiking to 14 before vtec and dropping to 12 once in vtec. (damn ported heads and high lif cams! :lol: ) In first gear, I can get to my set redline, shift light comes on, runs great. 2nd gear normally cuts about 500rpms short of redline like it's...
by Bakeoff
Thu Sep 02, 2004 4:38 am
Forum: HondaLogger Software
Topic: exporting recordings.
Replies: 2
Views: 2452

shinociv wrote:File> Save As...> or click the icon with the picture of the floppy disc.
that's how to save it in general. I want to save it as a .avi file. I can see that it's possible, but every time I try it, is saves it as the right format with the file size of 0.
by Bakeoff
Tue Aug 31, 2004 9:18 pm
Forum: HondaLogger Software
Topic: exporting recordings.
Replies: 2
Views: 2452

exporting recordings.

ok, I'm starting to think I'm retarded...
Trying to export the recording of the data logging I did, so I can just play it back on my other pc, and I can't get it to export correctly. Anyone have any insight on it?
by Bakeoff
Tue Apr 20, 2004 4:20 pm
Forum: s100/s200
Topic: injector multiplier
Replies: 3
Views: 2649

injector multiplier

I'm runnning an s200 with a p28 and 450cc injectors. I'm just trying to get this running, so I can drive to get it tuned. When I setup up the injector multiplier using the stock p28 maps (it's running a d16z6), and accounting for a slight increase in fuel pressure, I can get it to start up. In honda...
by Bakeoff
Mon Apr 19, 2004 8:55 pm
Forum: s100/s200
Topic: idle tuning/surging
Replies: 6
Views: 2845

while the engine is warming up, it is totally normal to have a rolling idle. It's just a honda thing. Honestly, I've never seen a honda that didn't do it at least 200 rpms...
by Bakeoff
Mon Apr 19, 2004 8:54 pm
Forum: s100/s200
Topic: s200 prob car does not start..
Replies: 4
Views: 2018

coil or ignitor.... hands down.
by Bakeoff
Wed Apr 14, 2004 8:48 pm
Forum: s100/s200
Topic: Problem w/ 200b
Replies: 5
Views: 2310

it's not working on the instrument cluster? probably just popped off....
by Bakeoff
Wed Apr 14, 2004 7:44 pm
Forum: s100/s200
Topic: dumping fuel, weird map readings
Replies: 4
Views: 2519

IT LIVES!!!! Ok, lets go over why it didn't work! On the del sol S (and civic dx/lx from what I've seen) the wiring for the map sensor is on the fire wall, and connected to the harness near the battery. On the del sol Si, civic ex/si the wiring for the map is on the engine harness. Which one to use?...
by Bakeoff
Wed Apr 14, 2004 3:36 pm
Forum: s100/s200
Topic: dumping fuel, weird map readings
Replies: 4
Views: 2519

sounds like a wiring problem or you have the map and tps connectors swapped For the map sensor, I all I did was cut the pigtail off the stock harness, and matched the colors to the right pins. I've double, tripple, and quadruple checked the colors. The tps plugs has the correct wiring too. And how ...
by Bakeoff
Tue Apr 13, 2004 7:22 pm
Forum: s100/s200
Topic: dumping fuel, weird map readings
Replies: 4
Views: 2519

now, in addition, it's running in limp mode....
I've tried maps that I created, and I've tried the stock bins for the greddy kit. The map just keeps reading like it's almost maxed out. It's the 3 bar I got with the hondata setup, so it should be working. Uber frustration.