Search found 4 matches

by BoostAddict1488
Sun Sep 23, 2018 1:31 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: Car won't Idle, Built lsvtec turbo, basemap attached
Replies: 6
Views: 1668

Re: Car won't Idle, Built lsvtec turbo, basemap attached

Found that Hondata was not able to display battery voltage. When I changed the deadtimes to 14v, the car runs... I did notice one of the caps inside the ecu has a brown ring, where it appears bad. Does anyone know if bad caps will cause this issue, with not allowing voltage to be seen?
by BoostAddict1488
Tue Sep 11, 2018 12:14 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: Car won't Idle, Built lsvtec turbo, basemap attached
Replies: 6
Views: 1668

Re: Car won't Idle, Built lsvtec turbo, basemap attached

Great....... definitely not the news I was hoping to hear, but I will get back with him.
by BoostAddict1488
Tue Sep 11, 2018 11:03 am
Forum: S300 Calibrations
Topic: Car won't Idle, Built lsvtec turbo, basemap attached
Replies: 6
Views: 1668

Re: Car won't Idle, Built lsvtec turbo, basemap attached

I messed with it some after work last night. Tried pulling -5, then -10 and saw nothing change. Made it all the way to -35% and nothing changed, so quit pulling fuel on it.
by BoostAddict1488
Mon Sep 10, 2018 7:45 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: Car won't Idle, Built lsvtec turbo, basemap attached
Replies: 6
Views: 1668

Car won't Idle, Built lsvtec turbo, basemap attached

Car won't idle after setting up a basemap. Can anyone review this for me? If I hold throttle when starting it will idle. However, very rough and extremely rich, wideband showing 8.06. Thanks in advance. 9.1 cp pistons on manley rods full bolt on skunk 2 im and 70mm tb garrett gt30 4 bar map fic 1000...