Search found 12 matches

by twkdcd595
Sat Sep 28, 2013 2:49 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: RF interference freezes logs but move ecu 6-8 inches... ok
Replies: 4
Views: 1605

Re: RF interference freezes logs but move ecu 6-8 inches...

10-4. Will make the changes and report back.
by twkdcd595
Sat Sep 28, 2013 7:52 am
Forum: s300 / SManager
Topic: RF interference freezes logs but move ecu 6-8 inches... ok
Replies: 4
Views: 1605

Re: RF interference freezes logs but move ecu 6-8 inches...

Running NGK bkr9eix. This is in an accord platform so it does not use the thermostat housing ground. On this platform that ground runs to the plenum. It is unmodified and connected. I have the battery relocated to the trunk. I run a ground directly from battery to the chassis in the trunk. Also a gr...
by twkdcd595
Sat Sep 14, 2013 7:17 am
Forum: s300 / SManager
Topic: RF interference freezes logs but move ecu 6-8 inches... ok
Replies: 4
Views: 1605

RF interference freezes logs but move ecu 6-8 inches... ok

Ok so I am on an S300 with a p28 in an Accord. The ecu sits on the pass side floor in the factory position. Car has a pro10 ignition with T1 harness, pro10 box/ coil are up in front of the strut tower, running resistor plugs... etc. Have good grounds on the engine in multiple places, battery is in t...
by twkdcd595
Thu Aug 01, 2013 7:03 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: TPS min/ max scaling was slightly wrong...
Replies: 2
Views: 1108

Re: TPS min/ max scaling was slightly wrong...

That makes sense and would probably explain a minor stumbling issue that I recently noticed when cruising at a constant speed with very little throttle input.
by twkdcd595
Thu Aug 01, 2013 4:22 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: TPS min/ max scaling was slightly wrong...
Replies: 2
Views: 1108

TPS min/ max scaling was slightly wrong...

Ok I have only a basic understanding of tuning so far as I have always had my car tuned professionally out of state. That said, I am reading/ learning more every day so I am better informed and familiar with the management (an area I am lacking in). Stupid question time. I had previously scaled the ...
by twkdcd595
Thu Aug 01, 2013 8:51 am
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager software requests
Replies: 308
Views: 108860

Re: SManager software requests

IAT sensor re-scaling possible?

Would be a nice feature for those wanting to go to a GM type sensor.

Not sure if this a repeat question or already been addressed previously.
by twkdcd595
Thu Sep 15, 2005 2:51 pm
Forum: s100/s200
Topic: clutch switch... did I mess up and hurt something?
Replies: 2
Views: 1582

top oe clutch switch taped to the supplied clutch switch cable.
by twkdcd595
Thu Sep 15, 2005 12:49 pm
Forum: s100/s200
Topic: clutch switch... did I mess up and hurt something?
Replies: 2
Views: 1582

clutch switch... did I mess up and hurt something?

I hooked up the clutch switch real quick the other day and everything was all good. worked great and no problems... well today I go to change some of the rev points and before I even get that far, it does not even work anymore at all. hmm so thinking loose connection and disconnect the switch temp.....
by twkdcd595
Thu Jul 14, 2005 4:14 pm
Forum: Applications
Topic: Hondata S300
Replies: 27
Views: 11064

yeah sorry too much short hand when I type... yeah I have the s200 w/ boost, datalogging, etc, etc. and a p28.
by twkdcd595
Wed Jul 13, 2005 7:40 am
Forum: Applications
Topic: Hondata S300
Replies: 27
Views: 11064

big thumbs up to you guys @ hondata on the s300! you really make a big move for the obd1 guys with this new system (usb and no burning chips esp.). :D I just bought an s2b not long ago but am glad to read here you will be offering romeditor v4 with iat and gear correction!!!! woot!!!! thinking about...
by twkdcd595
Wed May 25, 2005 4:22 pm
Forum: s100/s200
Topic: interface cable or box problem?
Replies: 2
Views: 1475

problem solved... new problem it wont idle and vac. reading on the gauge is all over the place.
by twkdcd595
Fri May 20, 2005 7:06 pm
Forum: s100/s200
Topic: interface cable or box problem?
Replies: 2
Views: 1475

interface cable or box problem?

I just finished installing a p28 and the s200b... bump the key to the run position and I get a slow flashing red light. ok so I double and tripple check everything... my dealer burns me a new basemap to be sure and check the ecu over for continuity. everything looks good and I put it back in... flas...