Search found 18 matches

by patrice
Tue Feb 05, 2019 3:41 pm
Forum: Applications
Topic: 1999 civic VTI ( Si ) E.U. + S300 + OBD2 adapter
Replies: 1
Views: 899

1999 civic VTI ( Si ) E.U. + S300 + OBD2 adapter

Hi, I buy an adapter for 3 pins ( connector OEM in E.U., not OBD2 standard plug ) to OBD2 plug. And i try to connect it a OBD2 adapter bluetooth and this don't connect with the ECU ( S300 ? ) I yet to use the app for my smartphone and it's turn on good ! But i would to put a little display with cabl...
by patrice
Mon Aug 28, 2017 2:04 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 / ecu P06 modified ...
Replies: 3
Views: 1128

Re: S300 / ecu P06 modified ...

I come back a little late ...
Therefore in fact it is the caliper that puts the voltage regulator to the ground of the chassis for its cooling. He was not present on the ECU I had bought!
by patrice
Mon Aug 28, 2017 10:42 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 V3 closed loop disabled after a time ...
Replies: 3
Views: 459

Re: S300 V3 closed loop disabled after a time ...

the calibration ...
by patrice
Mon Aug 28, 2017 10:39 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 V3 closed loop disabled after a time ...
Replies: 3
Views: 459

Re: S300 V3 closed loop disabled after a time ...

Spunkster wrote:
Mon Aug 28, 2017 10:00 am
Without the calibration and a datalog showing the problem it is hard to guess what it might be.
OK
I try to do a datalog and a put the calibration
thanks
by patrice
Sun Aug 27, 2017 3:38 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 V3 closed loop disabled after a time ...
Replies: 3
Views: 459

S300 V3 closed loop disabled after a time ...

hi, On my EK4 with B18C6, the ecu is a modified P06 to P28. Last days i have my lambda was not stable and go to 0.68 by time and i see the closed loop diasbled after a time of running. i supposed that the the regulator ( AEM ) has any problem. i remove it and i see the screw with seatr is worn and i...
by patrice
Tue Jul 19, 2016 3:46 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 / ecu P06 modified ...
Replies: 3
Views: 1128

Re: S300 / ecu P06 modified ...

It could be an issue with the ignition switch, or with the ECU, but the way you describe it, it sounds like it could just be the switch. We do sell a kit for replacing all the capacitors inside the ECU as well: https://www.hondata.com/products/accessories/capacitor-kit i have yet a new big capacito...
by patrice
Mon Jul 18, 2016 1:58 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 / ecu P06 modified ...
Replies: 3
Views: 1128

S300 / ecu P06 modified ...

Hi, i have a S300 in a ecu P06 modified to accept a S300 and i buy the ecu like that, and i buy a new S300. strangely when it's hot, the ignition key cut quickly or are happening missed ignition i must to cut the ignition key and restart ignition key and its' good until next time. i check my harness...
by patrice
Sat Apr 30, 2016 3:49 am
Forum: s300 / SManager
Topic: KnockSensor
Replies: 2
Views: 1319

Re: KnockSensor

So it s possible with a knock sensor analyser with 0-5v analog output?
by patrice
Wed Feb 24, 2016 2:02 am
Forum: s300 / SManager
Topic: advanced protection problem...
Replies: 14
Views: 1960

Re: advanced protection problem...

Did you trim these datalogs? No it's 2 datalogs differents at 5 minutes intervals . Must I do re install USB drivers? May be ... ?! edit : bizzarly, i must to remove a soft on my laptop and i don't see the Hondata s300 in the list of the soft installed ! so i re install Smanager ... i see tomorrow ...
by patrice
Tue Feb 23, 2016 1:17 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: advanced protection problem...
Replies: 14
Views: 1960

Re: advanced protection problem...

Did you trim these datalogs? No it's 2 datalogs differents at 5 minutes intervals . Must I do re install USB drivers? May be ... ?! edit : bizzarly, i must to remove a soft on my laptop and i don't see the Hondata s300 in the list of the soft installed ! so i re install Smanager ... i see tomorrow ...
by patrice
Tue Feb 23, 2016 12:29 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: advanced protection problem...
Replies: 14
Views: 1960

Re: advanced protection problem...

According to the datalog you have posted, it looks like the display for the EGT is reading a neg value at all times. we are agree for that ! i post 2 news little datalog and video corresponding : ( EGT on display is analog1 ) - data logiciel 230216 : datalog 230216.s3d https://youtu.be/OOmXhcfBXS0 ...
by patrice
Tue Feb 23, 2016 5:46 am
Forum: s300 / SManager
Topic: advanced protection problem...
Replies: 14
Views: 1960

Re: advanced protection problem...

Spunkster wrote:Have you checked the voltage that your EGT is outputting?
The voltage of my EGT is good because in the display of the S300 the values displayed are good and the same of the EGT display !
If in my EGT display the value is approx. 600°C, on the display of S300 is 600°C +-10 ....
by patrice
Mon Feb 22, 2016 3:42 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: advanced protection problem...
Replies: 14
Views: 1960

Re: advanced protection problem...

Spunkster wrote:Either make smaller datalogs, or you can trim them in the graph windows by right clicking and setting new start and end points.
ok i tried to setting new start and end points...
datalog 200216-A1.s3d
(6.66 MiB) Downloaded 56 times
by patrice
Sat Feb 20, 2016 11:53 am
Forum: s300 / SManager
Topic: advanced protection problem...
Replies: 14
Views: 1960

Re: advanced protection problem...

i try to do a dataloging and i can see more problems... Indeed, there are values that do not correspond to those displayed in the display mode! for my analog input 1 ( EGT ) in the display mode i see the values of the AEM EGT ( 600 - 750°C ) but in the dataloging values they are between -130 / -140°...
by patrice
Fri Feb 19, 2016 3:15 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: advanced protection problem...
Replies: 14
Views: 1960

Re: advanced protection problem...

Spunkster wrote:You have not supplied a datalog showing the issue.
ok i try to do this in the next days .