Search found 8 matches

by rsfire
Sun Oct 15, 2017 9:26 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Vtec conversion
Replies: 2
Views: 532

Re: Vtec conversion

And I noticed for the vtec conversion instructions there are a couple versions: http://www.xenocron.com/install/1980.htm Is this the correct version, since I don't have IABs? http://forum.pgmfi.org/viewtopic.php?t=5664 Should I disregard this thread? It says it's for vtec and IABs. I noticed it's mo...
by rsfire
Sun Oct 15, 2017 9:05 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Vtec conversion
Replies: 2
Views: 532

Vtec conversion

Hey I have a P75 ecu with the 1980 board in my LS Vtec turbo crx. I ordered the vtec conversion components and had them soldered in. The only part I am unsure about is where I will wire the vtec solenoid and oil switch into. Will I just use the P28 locations? Thanks! A4 vtec solenoid D6 oil pressure...
by rsfire
Tue Oct 03, 2017 8:40 am
Forum: S300 Calibrations
Topic: LS Vtec Turbo
Replies: 1
Views: 909

LS Vtec Turbo

Hey I have a LS Vtec w/ B16 head, gsr cams, 8.5 JE Pistons, 81.5 bore, ID 1000 injectors, 4 port boost controller, OMNI 4 bar map, and Garrett GTX2860r

I'm looking for a basemap to get me driving up to where I can dyno tune! Thank you!
by rsfire
Wed Jan 20, 2016 9:54 am
Forum: s300 / SManager
Topic: fuel pump not priming
Replies: 5
Views: 1398

Re: fuel pump not priming

Well I for now just wired my fuel pump up to an acc source. It runs and drives now, just needs a tune. Though I still need to figure out why the fuel pump relay isn't getting voltage. I checked the main relay harness according to the manual and pin 4(blue/white) gets no voltage, and ign switch fuse(...
by rsfire
Tue Jan 19, 2016 2:53 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: fuel pump not priming
Replies: 5
Views: 1398

Re: fuel pump not priming

I just stuck my old ecu back in and turned the key, my fuel pump kicked right on. so it seems like my issues is something with the ecu or it's jumper harness. Can anyone give me some advice? Anyone know what pin I could check for the output? I tried starting it while I had some pressure left in the ...
by rsfire
Tue Jan 19, 2016 12:10 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: fuel pump not priming
Replies: 5
Views: 1398

Re: fuel pump not priming

Looks like pin 4(starter switch) in the main relay is getting no power. I'll need to trace it back and see if it's not getting power from ecu or what. I found all my grounds, all look good.
by rsfire
Tue Jan 19, 2016 10:32 am
Forum: s300 / SManager
Topic: fuel pump not priming
Replies: 5
Views: 1398

Re: fuel pump not priming

Yeah that's for sure. From some research looks like it could be my thermostat ground, sounded like a lot of people had exact same issue. Only I don't see it anywhere, not sure if a previous owner re-positioned it or what. Time to hunt for it. And looks like my sensors are working, just needed to ena...
by rsfire
Tue Jan 19, 2016 4:08 am
Forum: s300 / SManager
Topic: fuel pump not priming
Replies: 5
Views: 1398

fuel pump not priming

Hello, I just converted my obd0 90 crx with a turbo ZC to obd1 hondata. It ran great before swapping out, but now it's not starting. Looks like I have spark but no fuel. My fuel gauge is at 0 and I don't hear the pump prime like it used to. Are my sensors supposed to read real-time on SManager? My c...