Search found 6 matches

by kamleshsawant
Thu Jun 23, 2016 8:18 am
Forum: TSX 2004-2014
Topic: 2010 TSX AT issue after FP reflash
Replies: 8
Views: 4498

Re: 2010 TSX AT issue after FP reflash

Hello, Thanks to slowTag for bringing up a point, discussed in the thread https://www.hondata.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=19370&start=15. I went through multiple iterations of a TP table to figure out weird behavior of AT in TSX after flashing a tuned calibration. TSX does the same thing, ECU add...
by kamleshsawant
Mon Nov 16, 2015 5:59 am
Forum: TSX 2004-2014
Topic: 2010 TSX AT issue after FP reflash
Replies: 8
Views: 4498

Re: 2010 TSX AT issue after FP reflash

Thank you! I will keep you updated.

-Kamlesh
by kamleshsawant
Sun Nov 15, 2015 8:25 pm
Forum: TSX 2004-2014
Topic: 2010 TSX AT issue after FP reflash
Replies: 8
Views: 4498

Re: 2010 TSX AT issue after FP reflash

Hi Hondata/Spunkster, Thank you for the reply! Below is the info as requested. ECU part number :- 37820-RL5-A53 and calibration ID :- 37805-RL5-A710 Attached are some calibrations and datalogs. AFMAP.Rev02.3.1.fcal - This is a latest tuned calibration that I have received from my tuner. Tune is not ...
by kamleshsawant
Fri Nov 13, 2015 10:29 pm
Forum: TSX 2004-2014
Topic: 2010 TSX AT issue after FP reflash
Replies: 8
Views: 4498

Re: 2010 TSX AT issue after FP reflash

Hi Spunkster, Car was re-flashed yesterday with "return to stock" option as you suggested, drove it for 2 days almost and it drives like a complete stock car. Transmission shifts are perfect, smooth and at correct rev range. At partial throttle it doesn't even go past 3000 rpm between all gears. So ...
by kamleshsawant
Thu Nov 12, 2015 11:10 am
Forum: TSX 2004-2014
Topic: 2010 TSX AT issue after FP reflash
Replies: 8
Views: 4498

Re: 2010 TSX AT issue after FP reflash

Thank you for reply! Let me try it and get back to you.

Thanks,
Kamlesh
by kamleshsawant
Wed Nov 11, 2015 8:20 pm
Forum: TSX 2004-2014
Topic: 2010 TSX AT issue after FP reflash
Replies: 8
Views: 4498

2010 TSX AT issue after FP reflash

Hi, I am currently driving 2010 Acura tsx AT. The car is completely stock and have been getting tuned for a daily driving. The issue I have is with AT, the way it started behaving after an ecu reflash with flashpro. Even with "TSX AT 2009-2010, stock equivalent calibration", transmission holds gear ...