Search found 40 matches

by excaliburcombo
Thu May 05, 2016 5:26 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: TPS Signal dropping
Replies: 7
Views: 2011

Re: TPS Signal dropping

Are you using converter hardness? Last time i having this TPS erratic reading due to converter hardness.
by excaliburcombo
Sun Jan 31, 2016 1:43 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Bosh lsu 4.2 o2 sensor direct wired to the ecu
Replies: 6
Views: 2490

Re: Bosh lsu 4.2 o2 sensor direct wired to the ecu

cannot.because ECU didn't have wideband controller per hondata said above post bro. what is you try to accomplish?
by excaliburcombo
Sun Aug 30, 2015 6:29 am
Forum: S300 Calibrations
Topic: HELP WITH MY B20V CAL PLEASE!!!
Replies: 15
Views: 3677

Re: HELP WITH MY B20V CAL PLEASE!!!

You might need to adjust voltage offset at close loop advance parameter to match with gauge. Where's the ground AEM goes to?
by excaliburcombo
Sun Aug 30, 2015 5:55 am
Forum: S300 Calibrations
Topic: HELP WITH MY B20V CAL PLEASE!!!
Replies: 15
Views: 3677

Re: HELP WITH MY B20V CAL PLEASE!!!

IMO maybe your AEM wideband sensor goes bad. I can see your O2 voltage goes 0v when decelerate and 0.9v/1v when your accelerate but you told your AEM gauge still showing same AFR value (10).
by excaliburcombo
Sun Aug 30, 2015 5:22 am
Forum: S300 Calibrations
Topic: HELP WITH MY B20V CAL PLEASE!!!
Replies: 15
Views: 3677

Re: HELP WITH MY B20V CAL PLEASE!!!

your ELD aka wideband input voltage not moving at all. You might need to re check back. Have you cut out R136 & R138?
by excaliburcombo
Sat Aug 08, 2015 5:46 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Ltft seem to be stuck how to reset the ltft
Replies: 5
Views: 2012

Re: Ltft seem to be stuck how to reset the ltft

this always cause by bad O2 sensor. please swap/change and retry.
by excaliburcombo
Sat Jul 04, 2015 4:22 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Hot start idle low
Replies: 8
Views: 2043

Re: Hot start idle low

yes. i already adjust idle speed according what you mention.
by excaliburcombo
Sun Jun 07, 2015 3:42 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Hot start idle low
Replies: 8
Views: 2043

Re: Hot start idle low

I'm just notice my ignition during low idle at -4. Does this tell my engine still not started?
by excaliburcombo
Fri Jun 05, 2015 5:08 am
Forum: s300 / SManager
Topic: B18C5 N/A Calibration Suggestions - Issues
Replies: 4
Views: 984

Re: B18C5 N/A Calibration Suggestions - Issues

If hard to hot start try to subtract cranking fuel trim(10%-30).
by excaliburcombo
Thu Jun 04, 2015 4:09 am
Forum: s300 / SManager
Topic: B18C5 N/A Calibration Suggestions - Issues
Replies: 4
Views: 984

Re: B18C5 N/A Calibration Suggestions - Issues

have you try add/subtract under fuel trim parameter at cranking fuel trim. Also try to get datalog while issue occurs.
by excaliburcombo
Sat May 30, 2015 8:42 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: BETTER GSR Tune - Dyno Tuned - 187whp
Replies: 23
Views: 19382

Re: BETTER GSR Tune - Dyno Tuned - 187whp

keto06 notice on your calibration the post start fuel adjustment is set to 15%. Can you explain on why you add 15%. Thanks.
by excaliburcombo
Sat May 23, 2015 5:29 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Hot start idle low
Replies: 8
Views: 2043

Re: Hot start idle low

thanks Johnny_9 for the advice. Will try later.
by excaliburcombo
Fri May 15, 2015 8:32 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Hot start idle low
Replies: 8
Views: 2043

Re: Hot start idle low

here the datalog and calibrate file
by excaliburcombo
Wed May 13, 2015 7:45 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Hot start idle low
Replies: 8
Views: 2043

Re: Hot start idle low

Thanks for reply spunkster. Will upload datalog and calibration later.
by excaliburcombo
Tue May 12, 2015 6:14 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Hot start idle low
Replies: 8
Views: 2043

Hot start idle low

Hi Need some advice on hot start issue. After stop car around 15-45 min my engine idle low for 10-30 sec and then idle back to normal. If i press gas pedal engine idle as normal. I already try to add cranking fuel trim but the issue didn't go away. I add 40% cranking fuel now the car hard to hot sta...