Search found 20 matches

by greencivic_0789
Mon Apr 09, 2012 6:17 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer
Replies: 11
Views: 3586

Re: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer

you speak true words!! very good idea. but still would be nice if i could use ELD. thanks for the help guys!
by greencivic_0789
Sun Apr 08, 2012 8:52 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer
Replies: 11
Views: 3586

Re: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer

I never have success with AEM widebands and D10. I put my plx and innovate widebands on D10 and never have issues but if i hook up AEM to D10 i always have issues. you can try another input and see if that helps. I have never used a jdm ecu so no help there. dang its nice using the closed loop func...
by greencivic_0789
Sat Apr 07, 2012 11:44 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: looking for a 92-96 h22a turbo basemap e85
Replies: 0
Views: 944

looking for a 92-96 h22a turbo basemap e85

looking for a e85 turbo basemap for my setup. reason why i wanna tune on e85 is because my local shell downgraded to 91 octane and no 93 anywhere for 30 miles. i happen to have e85 locally tho. closed deck obd1 jdm h22a, looking to have a max hp goal of 250hp on stock internals. .57 trim .63 hotside...
by greencivic_0789
Sat Apr 07, 2012 7:01 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer
Replies: 11
Views: 3586

Re: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer

I have tons of issues setting up aem crap to any honda ecu. put the aem in pin d14 (stock 02) and ground your wideband to the thermostat ground and it should fix your issue. i run other widebands on D10 but i put aem on D14. works for me and never have issues after. if i switch to d14 from d10 do i...
by greencivic_0789
Fri Apr 06, 2012 10:37 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer
Replies: 11
Views: 3586

Re: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer

I have tons of issues setting up aem crap to any honda ecu. put the aem in pin d14 (stock 02) and ground your wideband to the thermostat ground and it should fix your issue. i run other widebands on D10 but i put aem on D14. works for me and never have issues after. if i switch to d14 from d10 do i...
by greencivic_0789
Fri Apr 06, 2012 11:51 am
Forum: s300 / SManager
Topic: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer
Replies: 11
Views: 3586

Re: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer

Spunkster wrote:Have you removed the resistors as it the instructions recommend?

http://www.hondata.com/help/smanager/wi ... deband+eld

i got a jdm p72 tho. i thought that was only on us versions.? the ecu is super small but i will rip it apart and look.
by greencivic_0789
Thu Apr 05, 2012 10:12 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer
Replies: 11
Views: 3586

calibrating AFR aem ugeo wideband gauge with smangaer

I have jdm p72 ecu with v1 s300 installed. The problem im dealing with is that my ecu only will read as rich as 12:0, it wont let me read richer. I have my white wire (0-5v) from my gauge to pin d10 ELD i already gotta go -0.43 on the voltage offset to get it to calibrate under 12:0. Smanger reads a...
by greencivic_0789
Thu Apr 05, 2012 10:05 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: V2 software issues with V1 hardware!
Replies: 3
Views: 881

Re: V2 software issues with V1 hardware!

try when updating drivers to just run a search threw your smanager files. thats how i got mine to work.
by greencivic_0789
Tue Apr 03, 2012 11:50 am
Forum: s300 / SManager
Topic: s300 v2.0 help
Replies: 5
Views: 1219

Re: s300 v2.0 help

greencivic_0789 wrote:
Spunkster wrote:Try closing all windows in smanager and make sure you are not datalogging when trying to read from the ECU. If this still does not work then you will have to start over with a fresh calibraiton.
okay ill keep you posted thanks for the quick replys!
thanks it worked! thanks spunkster!!
by greencivic_0789
Mon Apr 02, 2012 2:51 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: s300 v2.0 help
Replies: 5
Views: 1219

Re: s300 v2.0 help

Spunkster wrote:Try closing all windows in smanager and make sure you are not datalogging when trying to read from the ECU. If this still does not work then you will have to start over with a fresh calibraiton.
okay ill keep you posted thanks for the quick replys!
by greencivic_0789
Mon Apr 02, 2012 1:33 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: s300 v2.0 help
Replies: 5
Views: 1219

Re: s300 v2.0 help

Load your calibration that you have saved on the computer and then upload it to the ECU. problem is i dont have my calibration saved i sold that laptop and bought a new one. i just got my car out of storage and figured id go over my tune and i downloaded the new 2.0 version and now it wont let me d...
by greencivic_0789
Mon Apr 02, 2012 11:46 am
Forum: s300 / SManager
Topic: NEED HELP SMANAGER class tgroupbox not found error.
Replies: 2
Views: 850

Re: NEED HELP SMANAGER class tgroupbox not found error.

sucks2bubid wrote:error keeps coming up when i try to download the ecu. Can someone please help me!
i got this same problem and im running version 2.0 smanager, s300 firmware v1.04 and software v1.4.8. it says application error floating point division by zero. i dont understand whats goin on at all.
by greencivic_0789
Mon Apr 02, 2012 11:20 am
Forum: s300 / SManager
Topic: s300 v2.0 help
Replies: 5
Views: 1219

s300 v2.0 help

hi i used to have version 1.8 smanager i believe. i downloaded the new 2.0 smanger version, and now when i try to download from ecu i get a application error message that says floatingpointformZero? i tried uninstalling and reinstalling and it still does it idk what to do. and the same message comes...
by greencivic_0789
Wed Jun 01, 2011 4:21 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: obd1 H22a jdm base map
Replies: 11
Views: 8274

Re: obd1 H22a jdm base map

Sounds good man please do share once finished :) Ive got my afr gauge running now. My car was the same as yours with that map around 10 afr at low rpm, hopefully i haven't damaged anything running that rich. I set injectors to 345 cc reduced all fuel trim settings to 0 and its a lot better now. Doe...
by greencivic_0789
Wed Jun 01, 2011 1:20 am
Forum: S300 Calibrations
Topic: obd1 H22a jdm base map
Replies: 11
Views: 8274

Re: obd1 H22a jdm base map

bb4lude wrote:That would be awesome thanks! just discovered my problem with af gauge so will have that up and running today too :)

yeah no problem. i almost have all the bugs worked out on this tune. so far its way better. so much quicker.