Kpro V1 Upgrate to V4

Questions / support for the K-Series ECU re-flash
Post Reply
dvergara
Posts: 64
Joined: Fri May 05, 2017 7:37 am
Location: Panama

Kpro V1 Upgrate to V4

Post by dvergara »

Hello
I have a client that has a Kpro V1. My query is if you do the upgrate to a V4 .. if the answer is yes, what cost and how is the procedure

BR
VD Tuner

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 19139
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Kpro V1 Upgrate to V4

Post by Spunkster »

Details on upgrading can be found at: https://www.hondata.com/downloads/kpro4 ... e_form.pdf

Slowef9
Posts: 7
Joined: Tue Jun 16, 2020 5:11 pm

Re: Kpro V1 Upgrate to V4

Post by Slowef9 »

hi there i was curious if this would the upgrade still be available to do and what it may cost now
Attachments
123_1[128].jpg
123_1[128].jpg (101.82 KiB) Viewed 1953 times

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 19139
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Kpro V1 Upgrate to V4

Post by Spunkster »

The link in the above post is still valid, nothing has changed.

Slowef9
Posts: 7
Joined: Tue Jun 16, 2020 5:11 pm

Re: Kpro V1 Upgrate to V4

Post by Slowef9 »

Ok thanks and are you guys still accepting or doing the upgrades at this time during COVID

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 19139
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Kpro V1 Upgrate to V4

Post by Spunkster »

Yes you can do this upgrade now.

Post Reply