ecu compatibility?

Questions / support for the K-Series ECU re-flash
Post Reply
07twsi
Posts: 3
Joined: Wed Dec 16, 2009 6:06 pm

ecu compatibility?

Post by 07twsi » Fri Dec 18, 2009 6:18 pm

hey guys i may have the oppurtunity to get a reflash from a kid i know but i'm wondering if swapping ecu's would work and if it wouldnt what i may need to do to get it working properly...

i have an '07 si (coupe) swapping an ecu of an 07-09 (not sure) si (sedan)...

thx for the help

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8818
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Post by Hondata » Mon Dec 21, 2009 9:13 am

The coupe and sedans use the same ECU. As long as both cars have VSA you should be able to swaps ECUs - you'll need to go to the Honda dealer to get the ECU immobilizers re-programmed.
Hondata

07twsi
Posts: 3
Joined: Wed Dec 16, 2009 6:06 pm

Post by 07twsi » Mon Dec 21, 2009 8:34 pm

wonderful ... thx for the response!

07twsi
Posts: 3
Joined: Wed Dec 16, 2009 6:06 pm

Post by 07twsi » Wed Dec 30, 2009 4:16 pm

another quick question while i'm thinkin of it ... if i decide to take this reflashed ecu off of this kids hands and then later down the road decide to invest in flashpro ... will there b any problems using flashpro on a reflashed ecu???

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18088
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Mon Jan 04, 2010 12:43 pm

No

Post Reply