s200 chipped ecu to s300

s300 and SManager software questions & answers
Locked
gforceinteg
Posts: 23
Joined: Sat Sep 10, 2005 8:57 pm

s200 chipped ecu to s300

Post by gforceinteg » Fri Sep 16, 2005 4:27 pm

I currently have a p28 chipped for s200. I just got my s300 today and I just want to clarify one question.

The small black (20) pin chip which comes with the s300 has the same markings but differant.

The one installed is mm74hc373n
One which came with new s300 sn74hc373n

Is this a manufacture differance which means the chip will perform the same or do I need to replace the current with the new?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17932
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Fri Sep 16, 2005 4:42 pm

The chips are the same...just leave the one that is in your ecu.

gforceinteg
Posts: 23
Joined: Sat Sep 10, 2005 8:57 pm

Post by gforceinteg » Fri Sep 16, 2005 7:48 pm

thanks and sorry for the double post.

Locked