s300 usb will not recognize ecu

s300 and SManager software questions & answers
Locked
highz-si
Posts: 3
Joined: Sat Sep 03, 2005 12:10 am
Location: MILwaukee WI/ Dallas TX

s300 usb will not recognize ecu

Post by highz-si » Sat Sep 03, 2005 12:22 am

I have a 2000 civic si with a b18c5 motor with a raced out b16 head stock obd2 wiring harness, no crank sensor or evap system , a p28 hondata obd2b prepped ecu and of course a s300 computer. The computer is using windows 2000 but when u plug the ecu in and turn ignition on nothing happens. Is there any way to test for power to the ecu or am i just missing somthing basic from my laptop (IBM thinkpad t40). The ecu also will not run or start the car, but i think its because there is no base map.

highz-si
Posts: 3
Joined: Sat Sep 03, 2005 12:10 am
Location: MILwaukee WI/ Dallas TX

Post by highz-si » Sat Sep 03, 2005 12:23 am

oh yeah please help my feet hurt

QUICKSILVER RACING
Posts: 351
Joined: Fri Aug 16, 2002 10:45 pm
Location: PHILIPPINES
Contact:

Post by QUICKSILVER RACING » Sat Sep 03, 2005 12:30 am

did you update your drivers like what it says in the manual?
HONDATA official and sole Distributor in the Philippines.
http://quicksilver.4t.com
+639178954747

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8760
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Post by Hondata » Sun Sep 04, 2005 10:23 am

Try using a laptop with windows xp
Hondata

highz-si
Posts: 3
Joined: Sat Sep 03, 2005 12:10 am
Location: MILwaukee WI/ Dallas TX

Post by highz-si » Sun Sep 04, 2005 8:47 pm

yes the windows xp laptop worked, and relieved me of that damn money problem

Locked