Fuel Change Estimated sometimes will not work

s300 and SManager software questions & answers
Post Reply
G. Wiffington
Posts: 33
Joined: Tue Nov 21, 2017 12:24 pm

Fuel Change Estimated sometimes will not work

Post by G. Wiffington » Wed Oct 03, 2018 10:35 am

For some reason when I do some fine tuning using the Estimated Fuel Change function it will
not work. It does work normally but it likes to pick & choose when it wants to work correctly.
Instead of showing the normal (-1%) or (1%) it will not show any values, instead the
map will just show all whited out boxes.

My wideband is connected through wire D10 & is working 100% correctly. SManager shows the exact
AFR values as the AEM Wideband when the car is running.

If I restart my computer the Estimated Fuel Change function will usually work once my laptop is reconnected to S300.

I am leaning more towards my laptop having some sort of issue. I know a few months ago I was checking my
email on this same laptop & it said my computer has been hacked lol. Hopefully it is just a computer issue.

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17764
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Fuel Change Estimated sometimes will not work

Post by Spunkster » Wed Oct 03, 2018 11:43 am

If it works after restarting then it may be a memory issue and restarting clears out the memory.

G. Wiffington
Posts: 33
Joined: Tue Nov 21, 2017 12:24 pm

Re: Fuel Change Estimated sometimes will not work

Post by G. Wiffington » Thu Oct 04, 2018 10:02 am

Okay thanks for the input.

Post Reply