SManager software requests

s300 and SManager software questions & answers
skaterguy1986
Posts: 43
Joined: Mon Jan 01, 2018 7:31 pm

Re: SManager software requests

Post by skaterguy1986 » Sat Apr 27, 2019 5:13 pm

Vtecmini86 wrote:
Thu Apr 18, 2019 6:40 am
Any way of having water temp sensor correction?
https://www.hondata.com/help/smanager/i ... sation.htm

spAdam
Posts: 16
Joined: Sat May 03, 2014 5:34 pm

Re: SManager software requests

Post by spAdam » Tue Jun 18, 2019 9:12 am

Any possibility of adding target Lambda/AFR as a logged parameter?

9val_com
Posts: 2
Joined: Sat Jul 27, 2019 1:58 am

Re: SManager software requests

Post by 9val_com » Sat Jul 27, 2019 2:04 am

Hi!
I see that after dowload 2.7.3 version. What that? Can i fix it?
Win 10х64
Attachments
Clip.jpg
Clip.jpg (473.01 KiB) Viewed 476 times

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8755
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: SManager software requests

Post by Hondata » Sat Jul 27, 2019 4:32 am

You need to load the calibration from a computer rather than from the ECU.
Hondata

9val_com
Posts: 2
Joined: Sat Jul 27, 2019 1:58 am

Re: SManager software requests

Post by 9val_com » Sat Jul 27, 2019 1:12 pm

Thank you for help! You are the best )

spAdam
Posts: 16
Joined: Sat May 03, 2014 5:34 pm

Re: SManager software requests

Post by spAdam » Tue Sep 17, 2019 11:15 am

Any chance there is room left in the code for sensor based adjustments? I’d love to add a “mixture switch” to my setup. Kind of disappointed that I lost that feature when switching over from the competitor.

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8755
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: SManager software requests

Post by Hondata » Tue Sep 17, 2019 1:06 pm

What is 'mixture switch'? It could be that secondary tables or ethanol input will do the job.
Hondata

skaterguy1986
Posts: 43
Joined: Mon Jan 01, 2018 7:31 pm

Re: SManager software requests

Post by skaterguy1986 » Sun Sep 22, 2019 5:49 pm

Small thing for us who obsess over the little details but any way to make it so that when you change settings for vacuum/pressure measurement it also alters it for the 3D table? Would like to see the 3D table show kPa or PSI rather than stuck in mBar.

spAdam
Posts: 16
Joined: Sat May 03, 2014 5:34 pm

Re: SManager software requests

Post by spAdam » Tue Sep 24, 2019 5:57 pm

Hondata wrote:
Tue Sep 17, 2019 1:06 pm
What is 'mixture switch'? It could be that secondary tables or ethanol input will do the job.
Something like this:

Image

Post Reply