Search found 310 matches

by QUICKSILVER RACING
Sat Mar 17, 2007 10:42 pm
Forum: s100/s200
Topic: s200 wires what are they?
Replies: 3
Views: 2480

Inside the ECU, (CN2) black wire is #1
by QUICKSILVER RACING
Thu Mar 15, 2007 8:58 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: No VTEC at all with fresh S300 install....
Replies: 3
Views: 1819

1. Shitty wiring
2. Shitty oil filter
3. Bad basemap
4. oil pump failure
5. VTP failure
6. VTS failure
0r 7 a damaged oil pan
by QUICKSILVER RACING
Sun Feb 18, 2007 9:02 pm
Forum: Applications
Topic: Which s300
Replies: 4
Views: 2609

the proper code for the PR3 ECU you are looking for is PR3-J01.
by QUICKSILVER RACING
Thu Feb 08, 2007 5:45 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Requesting Help, Erratic sensor behavior/ car won't start
Replies: 9
Views: 3063

did you check which map sensor you're using in the parameters file?

there could be a number of reasons for your problem.

Did you check your fuel pressure? Spark? Ar your injectors firing?
by QUICKSILVER RACING
Mon Jan 29, 2007 4:33 am
Forum: s300 / SManager
Topic: popping at idle
Replies: 17
Views: 6884

Buy a wideband about $300.

Or enroll at EFI101. I mean this in a good way. Please don't take it negatively.

A/F should be around 12:1 when engine is cold. and 14 when warm.

Ask more tuning questions. We can help you.
by QUICKSILVER RACING
Thu Jan 25, 2007 10:19 am
Forum: s300 / SManager
Topic: ELD and S300j on P72j
Replies: 2
Views: 1873

Are you sure your JDM ECU doesn't have ELD? The used JDM engines here in the PI have ELD.
by QUICKSILVER RACING
Sun Jan 21, 2007 5:55 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Wideband on ELD input problem
Replies: 6
Views: 2823

Maybe your ECU doesn't have ELD input. Some ECUs dont have that.

If your harness doesn't have a wire in D14, you can remove the ELD wire and transfer to d14.
by QUICKSILVER RACING
Thu Jan 18, 2007 9:05 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Need advice from Hondata or installers
Replies: 2
Views: 1656

A note to all hondata users. I have been their dealer for more than five years and I have yet to experience problems that were never solved usually there are setting problems in my laptop but it always get solved. With the Kpro. Hondata is very careful to check the ECU first on their test bench befo...
by QUICKSILVER RACING
Tue Jan 16, 2007 5:05 am
Forum: s100/s200
Topic: s200 to s100
Replies: 8
Views: 3532

I think I found your problem. If my diagnosis is correct. Here's your history. 1. Sold S200. 2. Convert to V2.5 using stage 2B 3. bought S100. 4. Removed J12. 5. Problem??!! My question. Did you convert back to V3? If not then your problem could be that. J12 needs to be cut with s100 or it won't work.
by QUICKSILVER RACING
Sun Jan 14, 2007 7:43 pm
Forum: s100/s200
Topic: s200 to s100
Replies: 8
Views: 3532

It should work just fine.
by QUICKSILVER RACING
Wed Jan 10, 2007 11:17 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: NOOB Looking for a base (LSVTEC N/A)
Replies: 1
Views: 2128

Do you have a wide band O2? What size injectors? What fuel pressure? What fuel pump? Are your cam gears at TDC? what is your lobe center?
by QUICKSILVER RACING
Wed Jan 10, 2007 11:11 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: I NEED HELP PLEASE !!! ls vtec / greddy turbo kit
Replies: 1
Views: 2257

For the amount you spent, I would suggest that you buy a cheap wideband O2 ssensor. You did not mention what size injectors you are using. I'm not sure which is cheaper. Buying the wideband O2 or using a trailer to send your car to your tuner. You will likely damage your engine if you get a basemap ...
by QUICKSILVER RACING
Wed Jan 10, 2007 11:03 pm
Forum: s100/s200
Topic: Dim Head light
Replies: 4
Views: 2366

COuld be the alternator or could be the grounds. I dunno if your car has an ELD. Can you check the voltage while the car is at idle.
by QUICKSILVER RACING
Wed Jan 10, 2007 11:01 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: boost control components?
Replies: 7
Views: 2610

Best thing to do is to to look at another ECU. Part numbers in the s300 help file are vague.
by QUICKSILVER RACING
Wed Jan 10, 2007 9:34 am
Forum: s300 / SManager
Topic: boost control components?
Replies: 7
Views: 2610

Did you take a look at the help file in the Smanager? It's there.