Search found 140 matches

by Tsuchinoko
Tue Sep 15, 2015 4:54 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: Analog input SM-AFR S300 V3
Replies: 3
Views: 1386

Re: Analog input SM-AFR S300 V3

I wasnt using the latest version but even with the latest version updated is not working. It seems to me that is going pick up information from the pin that we choose on the closed loop tab, it sould redirect to the analog in stead of the d10 or d12 etc...
by Tsuchinoko
Mon Sep 14, 2015 1:13 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: Analog input SM-AFR S300 V3
Replies: 3
Views: 1386

Analog input SM-AFR S300 V3

I want to use these input, I use to work like these on all the K-pro that i tune and never add a issue. I connect the red wire analog 0 to the output 0 - 5v from the PLX, and the 2 black wires to the thermostat housing ground. On the K-pro always work perfect with no issue what so ever but on the S3...
by Tsuchinoko
Mon Sep 14, 2015 1:06 pm
Forum: K-Pro Calibrations
Topic: P0132 error code
Replies: 9
Views: 2900

Re: P0132 error code

Here you have, many thanks.
by Tsuchinoko
Mon Sep 14, 2015 8:17 am
Forum: K-Pro Calibrations
Topic: P0132 error code
Replies: 9
Views: 2900

Re: P0132 error code

It's a PRA ecu and is a PRA calibration.
by Tsuchinoko
Mon Sep 14, 2015 1:58 am
Forum: K-Pro Calibrations
Topic: P0132 error code
Replies: 9
Views: 2900

P0132 error code

Hello i'm tuning a K20 itr swaped car and this code is not going away. Normally I delete this code by enable Narrowband (secondary oxygen sensor) - PRA on closed loop operation options, BUT on these case i'm using a V4 Kpro and i'm using the funtion External wideband -Kpro Input (V4 only). How can I...
by Tsuchinoko
Tue Dec 23, 2014 3:14 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: PLX wideband install
Replies: 24
Views: 6441

Re: PLX wideband install

Is working perfectly now ;) I just forgot to change a setting.

Thanks very much
by Tsuchinoko
Sun Dec 14, 2014 2:30 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: PLX wideband install
Replies: 24
Views: 6441

Re: PLX wideband install

Still not working :(
by Tsuchinoko
Mon Dec 08, 2014 12:38 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: PLX wideband install
Replies: 24
Views: 6441

Re: PLX wideband install

Ok many thanks
by Tsuchinoko
Mon Dec 08, 2014 12:29 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: PLX wideband install
Replies: 24
Views: 6441

Re: PLX wideband install

I think i forgot to connect the black wires. It should be connected to ECU ground right?
by Tsuchinoko
Mon Dec 08, 2014 11:26 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: PLX wideband install
Replies: 24
Views: 6441

Re: PLX wideband install

I have installed a PLX SM-SFR but I don't have the readings on datalog. I'm using a Kpro V3 and i have connected the WB signal (grey wire) to the red wire that should be analog 0 right?

Could you give me some help please
by Tsuchinoko
Tue Jan 21, 2014 3:48 am
Forum: K-Pro Calibrations
Topic: K20A tuning
Replies: 3
Views: 2337

Re: K20A tuning

Anyone?
by Tsuchinoko
Mon Jan 06, 2014 1:10 pm
Forum: K-Pro Calibrations
Topic: K20A tuning
Replies: 3
Views: 2337

K20A tuning

Hello, I have tuned a JDM DC5 and i have some questions to do. Since Hondata is used to tune K motors for top speed i think you can tell me some tips, the engine is pulling very well but above 7500 i feel the engine a bit slow. I'm using VTC beetween 7500 and 8600 (witch is the rev limiter) around 2...
by Tsuchinoko
Tue Feb 26, 2013 3:30 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Starting problem and connection
Replies: 16
Views: 4237

Re: Starting problem and connection

Here you have. This time the car started with no problem at all.
by Tsuchinoko
Sat Feb 23, 2013 6:58 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Starting problem and connection
Replies: 16
Views: 4237

Re: Starting problem and connection

Is beetween 9,6v and 9,8v on both.
by Tsuchinoko
Thu Feb 21, 2013 1:54 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Starting problem and connection
Replies: 16
Views: 4237

Re: Starting problem and connection

I made the test and it has 10 volt flat, with the lights on but the fuel pump off.

I think the battery is ok, what wire should i look the ECU power wire?

Thanks