Search found 5 matches

by MrAhhsum
Tue Jan 15, 2019 9:03 am
Forum: s300 / SManager
Topic: basemap d16y7 idle issues
Replies: 7
Views: 798

Re: basemap d16y7 idle issues

Come to think of it...
If the iacv works fine on stock ecu, and not my s300... Maybe it's a simple tuning issue.

Simple. Haha.

I've decided to wait to get running smooth until 8 get the build done. It's a toy anyways.

Thanks for the support people!
by MrAhhsum
Sun Jan 13, 2019 4:55 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: basemap d16y7 idle issues
Replies: 7
Views: 798

Re: basemap d16y7 idle issues

Okay, been so busy I haven't been able to get to the car.

I unplug the y7 iac and the idle gets steady (car was warmed up already) so I think it's junk or needs cleaned again. Thanks guys.

Still open to other input
by MrAhhsum
Tue Oct 23, 2018 6:50 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: basemap d16y7 idle issues
Replies: 7
Views: 798

Re: basemap d16y7 idle issues

tolyan wrote:
Sat Sep 29, 2018 9:40 am
figured out?

not yet, i have not had time to go out and play with the iacv yet as suggested. Im hoping to update this weekend.
by MrAhhsum
Wed Sep 05, 2018 5:39 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: basemap d16y7 idle issues
Replies: 7
Views: 798

Re: basemap d16y7 idle issues

the idle air control valve ? I will check. Thank you for your reply
by MrAhhsum
Tue Sep 04, 2018 6:22 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: basemap d16y7 idle issues
Replies: 7
Views: 798

basemap d16y7 idle issues

I have attached config and datalog I have aem wideband 4110 (i believe) connected to d10 on my jumper harness. I have sporadic idle, and it doesn't seem to calm down. I am looking for any input I can get. the idle is fluctuating on my hondata ecu, but if i plug in factory obd2a ecu , it idles fine. ...