Search found 21 matches

by limited360
Thu Sep 20, 2012 9:26 am
Forum: S300 Calibrations
Topic: Best route to get the calibration from my S100 into S300
Replies: 4
Views: 1883

Re: Best route to get the calibration from my S100 into S300

Spunkster wrote:Take it to your local Hondata dealer and have them read the chip out for you.
Thanks! I figured that would be the answer.
by limited360
Thu Sep 20, 2012 9:22 am
Forum: S300 Calibrations
Topic: Best route to get the calibration from my S100 into S300
Replies: 4
Views: 1883

Re: Best route to get the calibration from my S100 into S300

Hondata wrote:Find whatever calibration was used to burn the chip for the S100 and open it in SManager.

I bought the car the way it sits... No info on where it was tuned even.
by limited360
Wed Sep 19, 2012 10:49 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: Best route to get the calibration from my S100 into S300
Replies: 4
Views: 1883

Best route to get the calibration from my S100 into S300

Best route to get the calibration from my S100(p28) into S300(p72j) - As title says!

Send in ECU with the S100 (p28)?

Thanks ahead of time.
by limited360
Tue Sep 11, 2012 7:33 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen
Replies: 17
Views: 4284

Re: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen

Pure-Tuning sorted me out, removed the J4 resistor and it works flawlessly.

Got my MoTeC PLM wired in and reading as well.

Picked up a HONDATA 4 BAR MAP sensor while I was there...

Once again thanks for the input HONDATA guys!
by limited360
Wed Sep 05, 2012 9:12 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen
Replies: 17
Views: 4284

Re: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen

Never mind....

Taking it to Pure-Tuning to finish having the prep work done that was overlooked.

Thanks for all the input everyone!
by limited360
Tue Sep 04, 2012 6:20 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen
Replies: 17
Views: 4284

Re: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen

What is the best way to get an RMA to get this repaired? I suppose its a $100 to do this correct as a minimum? Thanks again for the help!
by limited360
Tue Sep 04, 2012 3:56 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen
Replies: 17
Views: 4284

Re: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen

Understood.

Original supplier is going to take care of it I hope.


Thanks for your help and info.
by limited360
Tue Sep 04, 2012 2:27 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen
Replies: 17
Views: 4284

Re: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen

Took a photo with a proper camera... hope this is clear now.
by limited360
Tue Sep 04, 2012 1:28 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen
Replies: 17
Views: 4284

Re: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen

Is there someone I could talk to on the phone? If the component with the {000} on it is what I am supposed to remove, I am totally not comfortable with that, looks like a surface mount resistor. '7. Remove J4 (surface mount 0 ohm resistor) and transfer to J1 (located on the back of the circuit board...
by limited360
Tue Sep 04, 2012 1:21 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen
Replies: 17
Views: 4284

Re: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen

So yeah... not sure what to cut here... From what I cant tell there is no J4 jumper...
by limited360
Tue Sep 04, 2012 1:08 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen
Replies: 17
Views: 4284

Re: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen

I assumed it was due to the long weekend :)

Any documentation where J4 is or just hunt for it? :)
by limited360
Tue Sep 04, 2012 12:02 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen
Replies: 17
Views: 4284

Re: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen

Same sounding problem as me...

you say to cut J4!!!! not j12!!!

http://www.hondata.com/forum/viewtopic.php?t=5022
by limited360
Tue Sep 04, 2012 11:47 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen
Replies: 17
Views: 4284

Re: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen

Sorry for confusion... I know it says to Cut J12 under this section in the S300 ECU section... 'Take the ECU circuit board out the ECU case. De-solder IC4, install and solder in the 20 pin 74373 latch. De-solder J1, install and solder the supplied jumper. De-solder R54, install and solder the suppli...
by limited360
Tue Sep 04, 2012 10:31 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Spark plugs
Replies: 81
Views: 88835

Re: Spark plugs

Spunkster wrote:
Hondata wrote:You need to use resistor spark plugs. See http://www.hondata.com/techksparkplugs.html

Appropriate NGK part numbers:

BKR8EIX #8 Stock# 2668
BKR9EIX #9 Stock# 2669
R6601-10 #10 Stock# 4017

Understood... multiple sets of RESISTOR plugs on order :)
by limited360
Tue Sep 04, 2012 10:23 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen
Replies: 17
Views: 4284

Re: S300 uploads fine, can't view any sensors - all frozen

Ordered a set of the BKR7E's and also a set of BKR8EIX's also to try out. Both resistor plugs as requested by Hondata. I have a P72J with a s300J... Is it J4 I am supposed to cut? Wouldn't this be part of the install when the ECU was shipped out (done by MASE engineering)? Also I can not find any do...